Benodigdheden

190 gram margarine op kamertemperatuur

225 gram glutenvrij meel

75 gram poedersuiker

35 gram eiwit (1 eiwit)

1 zakje vanillesuiker

Extra nodig

Handmixer

Spuitzak + kartelmondje

Spatel

Bakplaat + bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 175 C hete luchtstand.
  2. Klop de margarine los en voeg de poedersuiker toe. Mix samen tot een romig licht kleurig geheel.
  3. Voeg dan het eiwit toe en mix opnieuw.
  4. Voeg het glutenvrij meel in 2 delen toe. Gebruik mijn koekjesmeel mix of van een ander merk. Meng met een spatel.
  5. Doe het koekjesdeeg in een spuitzak met kartelvormig spuitmondje en spuit rupsachtige koekjes. Maak met de spuitzak snelle bewegingen van links naar rechts om deze vorm te krijgen. Laat voldoende ruimte ertussen.
  6. Bak de koekjes voor 10 a 15 minuten goudbruin. Versier ze eventueel met gesmolten chocolade of laat ze gewoon zo. De koekjes zijn goed te bewaren in een vershouddoos

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten